Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Ο Βέρνμπλουμ ανεβάζει ρυθμούς και μετράει αντίστροφα!”

ΠΑΟΚ: “Ο Βέρνμπλουμ ανεβάζει ρυθμούς και μετράει αντίστροφα!”
ΦΩΤΟ Intime

Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση βρίσκεται ο Πόντους Βέρνμπλουμ αφού σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΟΚ ο Σουηδός άσος δείχνει να ανεβάζει στροφές μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε ένα χρόνο εκτός γηπέδων.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (19/12) με ευχάριστα νέα να έρχονται από το “μέτωπο” του Πόντους Βέρμπλουμ. Ο Σουηδός άσος των “ασπρόμαυρων”, που έχει συμπληρώσει ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ανεβάζει πλέον αισθητά στροφές και όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ από την προπόνηση της Τρίτης (17/12) είναι πλέον θέμα χρόνου η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη συνεχίζεται με τον Δικέφαλο να θέλει να κλείσει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του για το 2019 με ένα ακόμα διπλό. Το πρόγραμμα της Τρίτης (17.12) ήταν αφιερωμένο κυρίως στην επιθετική τακτική. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις και το καθιερωμένο rondo, o Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε δράση και έδειξε στους παίκτες του τι θέλει από αυτούς κόντρα στον Πανιώνιο στο επιθετικό κομμάτι.

Οι μόνοι που δούλεψαν ατομικά ήταν οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά. Ο Σουηδός συμπλήρωσε ένα χρόνο εκτός γηπέδων μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, έχει αρχίσει να προπονείται στο γήπεδο και μετρά αντίστροφα για την επανένταξή του με την υπόλοιπη ομάδα. Την Τετάρτη (17.12) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα ταξιδέψει για Αθήνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις