Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Απόδειξη… τίτλου κόντρα στους “ερυθρόλευκους”

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής της Superleague, με το «δικέφαλο του Βορρά» να ψάχνει ΜΟΝΟ τη νίκη, που μπορεί να του δώσει… μισό τίτλο.

Άλμα τίτλου θέλει να κάνει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι Θεσσαλονικείς πάνε… καβάλα στο άλογο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και –με την ψυχολογία στα ύψη- θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους για να πάρουν το συγκεκριμένο σημαντικό «τρίποντο».

Σε περίπτωση νίκης, ο «δικέφαλος του Βορρά» όχι μόνο θα καταστεί το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αλλά θ΄ αφήσει τους πρωταθλητές σε απόσταση εννέα βαθμών (χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η τιμωρία του με -3).

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σαν τελικός! Η «μάχη» της Τούμπας κρίνει… μισό τίτλο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να.. αποφορτίσει τους παίκτες του από τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά οι πάντες στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως η νίκη –σε συνδυασμό με γκέλα της ΑΕΚ τη Δευτέρα, στην έδρα του Ατρόμητου- θα τους φέρει μια ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από 33 χρόνια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ετοιμάζεται κάποια ιδιαίτερη έκπληξη στην ενδεκάδα και αναμένεται να ξεκινήσει τον Δημήτρη Πέλκα, που τις τελευταίες ημέρες δεν πήρε κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Σε περίπτωση που ο Έλληνας διεθνής μείνει στον πάγκο, βασικός θα είναι ο Μπίσεσβαρ. Ερωτηματικό αποτελεί και το αν θα προτιμηθεί ο Κάμπος σε σχέση με τον Λημνιό, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Πιθανή 11άδα

Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μακ, Κάμπος, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις