Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σαν τελικός! Η “μάχη” της Τούμπας κρίνει… μισό τίτλο

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Eurokinissi

Τεράστιο ματς απόψε στην Τούμπα (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1) εκεί όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα δώσουν «μάχη» για τη νίκη, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι ένα από τα ματς που μπορούν να… δείξουν προς τα πού μπορεί να πάει ο φετινός τίτλος της Superleague.

Ο πρωτοπόρος κι επίδοξος πρωταθλητής ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση νίκης, θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, θα αφήσει τους «ερυθρόλευκους» σε απόσταση εννέα βαθμών από την κορυφή και στην ουσία θα τους πετάξει … εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Η ψυχολογία των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο το «βάρος» και η «πίεση»  για επιστροφή στον τίτλο μετά από 33 χρόνια, ίσως παίξουν τον ρόλο τους.

Πέραν των άλλων, οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής στην έδρα τους, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο που εμφανίζεται σαν «πληγωμένο θηρίο», αλλά εδώ και χρόνια σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή.

Σε περίπτωση νίκης μέσα στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα ξαναβάλει «φωτιά» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το πρωτάθλημα θ΄ αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάμε πως τη Δευτέρα η ΑΕΚ αγωνίζεται στη δύσκολη έδρα του Ατρόμητου και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει απόψε και αυτή κερδίσει, τότε θα έχει την ευκαιρία να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση, δυο αγωνιστικές πριν πάει και η ίδια στην Τούμπα.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

15:00 Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης

17:15 ΑΕΛ-Πλατανιάς

17:15 Παναιτωλικός-Κέρκυρα

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις