Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η… φωτογραφική κόντρα με τα χείλη του Γκαρθία

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η… φωτογραφική κόντρα με τα χείλη του Γκαρθία
facebook.com/kyriakos.kyr.5

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε κάποιες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον Όσκαρ Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα και επιτέθηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. “Ο «βασιλιάς είναι γυμνός»… “ ανέφερε.

Οι φωτογραφίες του Όσκαρ Γκαρθία αμέσως μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα που είδαν το φως της δημοσιότητας εμφάνισαν τον Καταλανό τεχνικό να έχει αίματα στο πάνω μέρος του χείλους του μετά το χτύπημα από ρολό ταμειακής. Μάλιστα, φαίνεται να έχουν ματώσει σε ένα σημείο και τα δόντια του.

Θυμίζουμε ότι βάσει του ιατρικού ανακοινωθέντος ο Γκαρθία τραυματίστηκε εσωτερικά στο χείλος, ενώ διαπιστώθηκε και αυχεναλγεία, ευαισθησία στον αριστερό κρόταφο, ζάλη και ναυτία με τους ιατρούς του Διαβαλκανικού να συνιστούν 24ωρη παρακολούθηση.

Ο Γκαρθία φόρεσε και κολάρο (σ.σ. έτσι προπονεί τους παίκτες του Ολυμπιακού), με την πλευρά των “ερυθρόλευκων” να στέκεται στο τράνταγμα το οποίο υπέστη και όχι στην όποια πληγή έπαθαν τα χείλη του.

Οι παρακάτω φωτογραφίες “βγήκαν” από την πλευρά του Ολυμπιακού

Στην πλευρά του ΠΑΟΚ όμως στέκεται σε αυτές που εμφανίστηκαν σε κείμενο του sdna.gr, οι οποίες έχουν παρθεί κατά την παραμονή του Καταλανού τεχνικού στο Διαβαλκανικό και εμφανίζουν τον Γκαρθία να μην έχει κάποια αμυχή στο πρόσωπο αλλά και την ίδια μικρή πληγή στο πάνω μέρος του χείλους του (σ.σ. χωρίς κάποιο αίμα).

Κυριάκος: “Υποχείριο ο Γκαρθία, τον έβαλαν να δαγκώνει τα χείλη του”

Οι φωτογραφίες πάντως σχολιάστηκαν από την πλευρά του ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, που “επιτέθηκε” στην πλευρά του Ολυμπιακού και ανέφερε πως “Ο «βασιλιάς είναι γυμνός».

«Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ/εκείνο το σημείο. Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του.

Βρείτε όποιον τρόπο θέλετε να βιάσετε την κοινή λογική και την εικόνα, όπως συνηθίσατε να κάνετε. Ανοίξτε ομπρέλα, έπιασε ψιλόβροχο, δεν σας φτύνουν! Ο «βασιλιάς είναι γυμνός»…

Αύριο στις 16:00 αποδείξτε μας πως το τηλεκατευθυνόμενο ρολό έφτασε εκεί. Φέρτε και την κυρία που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες να μας πει και τη δική της άποψη.

Φέρτε ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ ελάτε, γιατί δεν λειτουργεί και το Δελφινάριο!»,έγραψε.

Τα συμπεράσματα, όλα δικά σας…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις