Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Γίνεται “φρούριο” η Τούμπα για το ντέρμπι!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Γίνεται “φρούριο” η Τούμπα για το ντέρμπι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας του “δικέφαλου του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό (10.02.2019 / 19:30) σε ένα ματς που… μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στον “δικέφαλο του Βορρά” περιμένουν μια κατάμεστη Τούμπα και δεν θέλουν να σκέφτονται πως μπορεί να γίνει κάτι που θα προκαλέσει την τιμωρία τους, κάτι που θα είναι καταστροφικό για την προσπάθεια που καταβάλουν για την κατάκτηση της Superleague.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εισιτήρια μόνο μέσω internet!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα πάρει τα μέτρα της και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του “δικέφαλου” του Βορρά” βρίσκονται σε συνεννόηση με την αστυνομία, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να τοποθετήσουν δίχτυ στις θύρες 1, 2 και 3 του γηπέδου της Τούμπας, πίσω δηλαδή από τον πάγκο του Ολυμπιακού και από τη φυσούνα του γηπέδου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί στις θύρες 4, 7 και 8, καθώς επίσης και στις 5 και 6.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει περίπου 300 σεκιούριτι και σε συνεργασία με περίπου δυο χιλιάδες αστυνομικούς θα επιβλέψουν το ντέρμπι της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις