Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Μύλος” με Γκαρθία! Δηλωμένος ή όχι στο ντέρμπι;

ΦΩΤΟ eurokinissi

Το… τρίτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ, είναι “γεμάτο” και έχει στο επίκεντρο του τον Όσκαρ Γκαρθία.

Όπως προέκυψε αρχικά από την πλευρά του ΠΑΟΚ -τη Δευτέρα- οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είχαν δηλώσει στη λίστα αξιωματούχων της ομάδας για το ματς της Τούμπας τον Όσκαρ Γκαρθία.

Στη λίστα αυτή, η οποία πρέπει να παραδοθεί στον διαιτητή 75 λεπτά πριν τη “σέντρα” του ματς, έχει δηλωθεί σαν προπονητής του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκαρθία στα παιχνίδια που έλειπε αναγκαστικά (σ.σ. μπήκε στο νοσοκομείο πριν το δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ).

Μάλιστα, το όνομα του Καταλανού τεχνικού δεν είχε καν δηλωθεί, κάτι που θα τον καθιστούσε άτομο εκτός ομάδας. Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, με το άρθρο 15, παρ. 3, ε για τη μη διεξαγωγή αγώνα να αναφέρεται στην περίπτωση σωματικής βλάβης σε άτομο “νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο”.

Σύμφωνα όμως με όσα έγιναν γνωστά στη συνέχεια, αυτό διορθώθηκε άμεσα, κάτι που αναφέρει στο “Φύλλο Αγώνα” και ο κ. Αρετόπουλος. Ο διαιτητής ξεκινάει το “Φύλλο Αγώνα” και γράφει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία αντικαθιστά τον Χρήστο Κόντη.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ όμως αναφέρει -αυτό που θα επικαλεστεί στην υπερασπιστική του γραμμή- πως ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” δηλώθηκε εκπρόθεσμα.

Καραπαπάς: “Σταματήστε να γίνεστε γελοίοι και ζητήστε συγγνώμη”

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπεύθυνους επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς σχολίασε όσα υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΟΚ περί μη δήλωσης του Γκαρθία ως αξιωματούχο και καλεί τον “δικέφαλο του Βορρά” να ζητήσει “συγγνώμη”

Επίσης, απαντά σε δημοσιεύματα από ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης, αλλά σε ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στα social media.

Αναλυτικά αναφέρει:

1. Ακόμα περιμένουμε συγγνώμη απο αυτούς που μας έλεγαν ότι δεν μπορούσε να παίξει ο Τζαβέλας γιατί τον έβριζαν.

2. Οι εμπνευστές της πολιτικής «θα κάνουμε μήνυση στον Γκαρθία» που ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ είναι οι ίδιοι καραγκιόζηδες που έβαλαν τον Ίβιτς (που αλλού χτύπησε και αλλού τραυματίστηκε) σε αναπηρικό καροτσάκι στη Λεωφόρο;

3. Το ποιοί είναι ΚΟΤΕΣ και ποιοί όχι το κατάλαβαν καλά και στα αποδυτήρια τους και όταν φεύγαμε απο το γήπεδο τους.

4. Ποτέ δεν είπαμε ότι τραυματίστηκε ο Γκαρθία στο μάτι και ο «γιατρός του αγώνα» φόραγε ρούχα του ΠΑΟΚ, άρα ήταν γιατρός του… ΠΑΟΚ! Και ήθελε να μπει στα αποδυτήρια μας με τον Μίχελς! Όταν λοιπόν ήρθε με τον παρατηρητή του αγώνα και αφού είχε αλλάξει, μπήκε κανονικά! Είναι ο ίδιος τύπος που χτύπησε φροντιστή μας στο παιχνίδι που πετούσαν πυρσούς στο κεφάλι του Μίτσελ.

5. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΦΟΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΣΤΙΛΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ VIP ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ.

6. Στα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ της METROSPORT που έχουν το θράσος να λένε ότι εγώ είπα στον Γκαρθία «πέσε κάτω» έχω να πω ότι η γελοιότητα έχει όρια και θα έρθουν στο δικαστήριο για τα υπόλοιπα.

7. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. Το έχει ο ΠΑΟΚ αλλά παρόλα αυτά διαρρέουν τα Γκαγκατσάκια αηδίες για να μπερδέψουν τον κόσμο!

8. Απο χθες το βράδυ έχουν κινητοποιηθεί ΟΛΟΙ οι παρακρατικοί μηχανισμοί για να μας βγάλουν τρελούς!

9. Μου είπαν ότι ένας που λέγεται Κυριάκος δε θέλει να συνδιαλέγεται μαζί μου. Θα το ξεπεράσω, βασικά γιατί δεν με απασχολεί συνολικά η ύπαρξη του. Ας διαβάσει τι έλεγε μετά τη Λεωφόρο και τον Ίβιτς, να ντραπεί και ας συντονιστεί με την πραγματικότητα γιατί μας έλεγε για «φανταστικούς τραυματισμούς» και εδω έχουμε σύλληψη του δράστη. Μάλλον συνελλήφθη για τις δικές μας φαντασιώσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις