Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Συμπληρωματική έκθεση και απόρριψη αιτήματος αναβολής των Θεσσαλονικέων

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Αρετόπουλου, ανάγκασε τον “δικέφαλο του Βορρά” να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague ζήτησε και πήρε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αρετόπουλο για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που δεν έγινε ποτέ! Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το γνώριζε καμία από τις δυο ΠΑΕ.

Ο αθλητικός δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία αναφέρει ότι έγιναν όλα νομότυπα σε ότι αφορά το “Φύλλο Αγώνα” και πως ο γιατρός του αγώνα τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία και πως γιαυτό διέκοψε τον ματς.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μαυρομάτης ζήτησε αναβολή της διαδικασίας, αναφέροντας: “Ήρθαμε για να δικάσουμε. Με μεγάλη μας έκπληξη λαμβάνουμε συμπληρωματική έκθεση διαιτητή. Αγνοούμε πώς ζητήθηκε αυτή η έκθεση. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση. Ζητούμε να αναβληθεί η διαδικασία, ώστε να παραβρεθεί και ο διαιτητής, ο οποίος άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα. Μια ύποπτη συμπληρωματική έκθεση διαμορφώνει νέα δεδομένα. Να κληθούν ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του αγώνα”.

“Δεν είχαμε χρόνο ούτε να μελετήσουμε την έκθεση” ανέφεραν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, από την άλλη, σημείωσε ότι είναι τουλάχιστον ύποπτη η κατάθεση συμπληρωματικής έκθεσης και αναρωτήθηκε υπό ποιες πιέσεις προχώρησε ο κ. Αρετόπουλος σε αυτή την κίνηση.

Ο νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος επισήμανε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν καμία αντίρρηση για την αναβολή, τονίζοντας πως το αίτημα του ΠΑΟΚ “… έχει βάση”.

Το αίτημα του ΠΑΟΚ ωστόσο απορρίφθηκε και δόθηκε διακοπή λίγης ώρας για να εξετάσουν οι δικηγόροι του “δικεφάλου του Βορρά” τα νέα στοιχεία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις