Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ώρα Ευρώπης στην Τούμπα! Ατομικό ο Πέλκας ενόψει Μπάτε

ΠΑΟΚ: Ώρα Ευρώπης στην Τούμπα! Ατομικό ο Πέλκας ενόψει Μπάτε
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά από μία ακόμη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ εστιάζει πλέον στην ευρωπαϊκή του “μάχη” με τη Μπάτε Μπορίσοφ στην Τούμπα, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League. “Μπαίνει” άμεσα και ο Πέλκας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (13/12, 19:55) την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και θέλει μόνο νίκη, ώστε να εκμεταλλευτεί την πιθανή νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι και να πάρει την πρόκριση στους 32 του φετινού Europa League.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει όλους τους παίκτες του ρόστερ, αφού ο μοναδικός απών από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τον “τελικό” με τους Λευκορώσους. Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου του Βορρά, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα της Δευτέρα (10/12), αλλά εκτιμάται ότι από αύριο θα “μπει” με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει του αγώνα της Τούμπας την Πέμπτη (13/12).

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η προετοιμασία της ομάδας για την μάχη της Τούμπας κόντρα στους Λευκορώσους ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν κυρίως με την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ατομικό και από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να μην έχει κάποιο άλλο όνομα.

Την Τρίτη (11/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις