Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ουάρντα: “Daddy is here…” [pic]

ΠΑΟΚ – Ουάρντα: “Daddy is here…” [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και όχι μόνο βοήθησε να γίνουν πιο επιθετικοί οι Θεσσαλονικείς, αλλά πέτυχε και το “χρυσό” γκολ της ομάδας του Λουτσέσκου που της έδωσε την ισοπαλία στο “Ντα Λουζ”. Ο Αμρ Ουάρντα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας…

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, μετά το 1-1 που πήρε στην έδρα της Μπενφίκα. Ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και το πανηγύρισε σαν… τρελός, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στο Instagram.

«Daddy is here» έγραψε ο Ουάρντα, σχόλιο το οποίο και συνόδευσε με αρκετές φωτογραφίες από το ματς.

https://www.instagram.com/p/BmwZfHfhBLG/?taken-by=ammrwardda

“Είμαστε χαρούμενοι για τώρα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες από ποτέ για να περάσουμε στους ομίλους.

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: Αντρίκεια ισοπαλία! Η Τούμπα θα… βγάλει την πρόκριση στο Champions League

Έχουμε σπουδαία ομάδα, καλό προπονητή και τεχνικό τιμ και έναν εντυπωσιακό κόσμο. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο αλλάζει από λεπτό σε λεπτό. Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει, δηλαδή να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη μου η ευτυχία που σκόραρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Δε θα πρέπει μόνο να μπούμε στους ομίλους, αλλά και εκεί να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα” ανέφερε ο Ουάρντα, σε δηλώσεις του μετά το ματς του “Ντα Λουζ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις