Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με Βιεϊρίνια η αποστολή! Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με Βιεϊρίνια η αποστολή! Οι επιλογές του Λουτσέσκου

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια κανονικά στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο αυριανό (29/10) ντέρμπι της Superleague, αφού ο Πορτογάλος θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και σε αυτή βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνα, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί.

Έτσι το μόνο πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αποτελεί ο Μαουρίτσιο, που παραμένει εκτός προπονήσεων, ακολουθώντας θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μαουρίσιο, αφού κι ο Βιεϊρίνια επιστρέφει μετά την αποφόρτιση της περασμένης Πέμπτης. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Άκπομ, Πρίγιοβιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις