Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς: “Θέλω το νταμπλ! Δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις”

ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς: “Θέλω το νταμπλ! Δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις”
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Πιστός” στον ΠΑΟΚ και στον στόχο του νταμπλ δηλώνει ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Η αναφορά στη μεγάλη πρόταση από την Κίνα που έχει απορρίψει.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στην κάμερα του “OPEN TV”, τόνισε πως θέλει να πάρει τον νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς θα έπρεπε να είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Ελλάδα. Τι δήλωσε για την πρόταση που είχε από την Κίνα και την οποία απέρριψε

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός μίλησε στο “Open TV”…

Για τα πρώτα βήματα της καριέρας του: «Γεννήθηκα στην Ελβετία. Έμεινα εκεί μέχρι τα δεκαέξι. Έπαιξα σε Ιταλία και Αγγλία. Δυστυχώς η Πάρμα έπεσε κατηγορία και δεν μπόρεσα να μείνω. Ο σύλλογος ήθελε να κάνουμε πενταετές συμβόλαιο αλλά δεν τα βρήκαμε με τους όρους. Πήγα στην Αγγλία να δοκιμάσω τον εαυτό μου και τις δυνατότητές μου στην Ντέρμπι Κάουντι, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο το ξεκίνημά μου, γιατί έπρεπε να πάω στρατό στην Ελβετία, χάνοντας έτσι την προετοιμασία με την ομάδα. Έτσι, η επιστροφή μου έγινε πολύ δύσκολη. Πέρασα αρκετό διάστημα δανεικός σε ομάδες. Ήταν δύσκολα βήματα αλλά ήμουν βέβαιος ότι θα έβρισκα το δρόμο μου. Ήταν θέμα χρόνου να βρω την καλύτερη ομάδα, τους σωστούς ανθρώπους και το κατάλληλο περιβάλλον. Οι τελευταίες μου κινήσεις είχαν καλή επίδραση στην καριέρα μου. Στη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Τουρκία και την Πολωνία και τώρα εδώ, στην Ελλάδα. Ναι, πιστεύω πως μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα ακόμα».

Για το γεγονός ότι άλλαξε αρκετές ομάδες και παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ΠΑΟΚ: «To μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το έχω περάσει στον ΠΑΟΚ. Στην Ελβετία έμεινα οκτώ χρόνια στην ίδια ομάδα, αλλά δεν ήμουν επαγγελματίας. Το πακέτο πρέπει να είναι καλό. Να υπάρχουν φιλοδοξίες. Σε μερικές ομάδες που αγωνίστηκα, δεν υπήρχαν υψηλοί στόχοι. Εδώ οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, οι προσδοκίες υψηλές και ταιριάξαμε απόλυτα».

Για το γεγονός πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση: «Νομίζω πως αυτός είμαι. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Δεν με νοιάζει τη λένε οι άλλοι γύρω μου. Τι λέει ο αντίπαλος ή αν με μισεί. Ίσως αυτό είναι καλύτερο για μένα, γιατί θα σημαίνει πως κάνω το σωστό. Κάνω τη δουλειά μου, είμαι αυθεντικός. Χαμογελάω, αλλά στο γήπεδο προσπαθώ να κερδίσω όποιο και αν είναι το τίμημα».

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί: «Την περασμένη σεζόν το Φεβρουάριο είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Κίνα, με την οποία θα γινόμουν πολύ πλούσιος και πιθανότατα με αυτά τα χρήματα να ζούσαν άνετα τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Στο τέλος της ημέρας, ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο πόσο με ήθελε στην ομάδα. Το σεβάστηκα και το εκτίμησα πολύ αυτό. Είναι αμφίδρομη η εκτίμηση. Δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις, είμαι χαρούμενος εδώ και θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω».

Για το πόσο κοντά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στους φετινούς του στόχους: «Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι μαραθώνιος. Εάν συγκρίνεις τα ματς που ξεκινήσαμε την εφετινή σεζόν με τα παιχνίδι που έρχονται, έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ήμασταν πολύ κοντά στην πρόκριση, χάσαμε ένα ματς στα έξι.

Νομίζω πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Την περασμένη σεζόν είχαμε κάποιες δυσκολίες στο ξεκίνημα και ήμασταν στην κορυφή. Οπότε νομίζω πως τώρα ειμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί κάθε ματς θα είναι δύσκολο. Το δύσκολο κομμάτι είναι τα εκτός έδρας ματς κόντρα σε πιο αδύναμες ομάδες. Πρέπει να παίζουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και στην έδρα μας και εκτός αυτής. Στην έδρα μας είμαστε κυρίαρχοι».

Για το τι πιστεύει ότι αξίζει ο ΠΑΟΚ: «Στα μάτια τα δικά μου ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στην Ελλάδα. Η ιστορία θα αλλάξει και είμαστε στο σωστό δρόμο. Κερδίζουμε τρόπαια και αυτό είναι σημαντικό. Είπα πως ο ΠΑΟΚ αξίζει περισσότερα τρόπαια γιατί είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πάρα πολλούς οπαδούς. Έχει τα πάντα. Έχει έναν εξαιρετικό ιδιοκτήτη, που δίνει τα πάντα για αυτή την ομάδα. Δίνει το είναι του. Έρχεται σε κάθε παιχνίδι από τη Ρωσία για να μας δει και να μας υποστηρίξει. Πιστεύω πως η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο για να πετύχει κάτι πολύ μεγάλο».

Κλείνοντας, ο Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε στους δικούς του στόχους: «Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να κάνουμε το νταμπλ και να πετύχει πολλά γκολ, να γίνομαι καλύτερο χρόνο με το χρόνο. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις