Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Σκόραρε κι έμεινε εκτός προπόνησης ο Σβιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Σκόραρε κι έμεινε εκτός προπόνησης ο Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι δεν συμμετείχε στη σημερινή (31/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο “χρυσός” σκόρερ του Δικεφάλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κάνιας, με την προπόνηση της Παρασκευής να είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το τρίποντο με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε δύσκολα με γκολ στο φινάλε, πανηγυρίστηκε για λίγα λεπτά, ακολούθησε ύπνος και ξεκούραση και λίγες ώρες αργότερα το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου σήκωσε μανίκια και άρχισε τις ετοιμασίες για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του: το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ πήγαν στο γήπεδο της Τούμπας για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας.

Οι υπόλοιποι συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψαν με τον προπονητή και τους συνεργάτες του στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ένιωσε βαρύ τον τετρακέφαλό του λόγω καταπόνησης, έτσι για λόγους διαχείρισης και πρόληψης ο Πολωνός επιθετικός έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και θεραπεία.

Ατομικά δούλεψε και ο Χοσέ Κάνιας .Η προπόνηση της Παρασκευής (01.02) είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις