Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τα κανάλια που θα δείξουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Τα κανάλια που θα δείξουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από τις συχνότητες της NOVA και του OTE TV θα μεταδοθούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με την ενημέρωση της NOVA “… Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD, στο Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr, τον 1ο αγώνα ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά λίγες ημέρες μετά την πανηγυρική πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία με δύο νίκες (2-1 στην Τούμπα και 3-0 στην Ελβετία) θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης απέναντι στη ρωσική ομάδα.

Την ίδια ημέρα και λίγη ώρα αργότερα (21:45) οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον πρώτο αγώνα της ομάδας τους με τη Σέλτικ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από το Cosmotesport1.

Η… ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (09.08. 2018/ 21:00), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λουκέρνη στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η αναμέτρηση των “ερυθρόλευκων” θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι Novasports2.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις