Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στην… έξοδο ο Ενρίκε! “Στο ραντάρ ο Φελίπε Καϊσέδο”

ΠΑΟΚ: Στην… έξοδο ο Ενρίκε! “Στο ραντάρ ο Φελίπε Καϊσέδο”
Intime

Δανεικός αναμένεται να παραχωρηθεί και πάλι ο Πέδρο Ενρίκε! Στα μετεγγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Φελίπε Καϊσέδο της Λάτσιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ από εξωτερικό.

Στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα στην Γκαζιαντέπ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέδρο Ενρίκε του ΠΑΟΚ, αδειάζοντας έτσι μια θέση ξένου στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος, αφού ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμα έναν χρόνο με τους Θεσσαλονικείς, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη νεοφώτιστη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος. Στη συμφωνία πιθανότατα θα μπει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης του και δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως ενδιαφέρεται για τον φορ της Λάτσιο, Φελίπε Καϊσέδο.

Ο 30χρονος επιθετικός με καταγωγή από το Εκουαδόρ (διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο) έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα “futbolecuador” ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Στην παρούσα φάση, το συγκεκριμένο “σενάριο” δεν επιβεβαιώνεται από τον “δικέφαλο του Βορρά” καθώς -όπως είναι γνωστό- οποιαδήποτε κίνηση γίνει, θα πραγματοποιηθεί μετά τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις