Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στο “κυνήγι” του Βέρνμπλουμ και η Γαλατασαράι!

ΠΑΟΚ: Στο “κυνήγι” του Βέρνμπλουμ και η Γαλατασαράι!
ΦΩΤΟ instagram

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Σουηδό χαφ να φεύγει χωρίς να υπογράψει όμως από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που είναι πιθανό να βάλει “σφήνα” τη Γαλατασαράι, στη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή.

Στο “κυνήγι” του Πόντους Βέρνμπλουμ φαίνεται ότι βρίσκεται και η Γαλατασαράι, δυσκολεύοντας την υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, που έχει δώσει διορία λίγων ημερών στον ποδοσφαιριστή, για να πάρει την οριστική του απόφαση.

Σε μήλον της έριδος έχει εξελιχθεί ο Σουηδός μέσος, καθώς από την Τουρκία, επιμένουν ότι η πρωταθλήτρια της χώρας, ετοιμάζει νέα πρόταση για την απόκτησή του, την ώρα που και ο Δικέφαλος του Βορρά του έχει προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον πείσει να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Στα 32 του χρόνια, ο πρώην αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φαίνεται ότι ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και παρότι ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, αποχώρησε χωρίς να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα, ζητώντας περισσότερο χρόνο.

Η διοίκηση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, του έδωσε έτσι διορία τεσσάρων ημερών, για να πάρει την τελική του απόφαση, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητηθεί και από την ομάδα, κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής για να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις