Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Superleague: Το τρόπαιο στην Τούμπα! Απονομή με ισοπαλία

ΠΑΟΚ – Superleague: Το τρόπαιο στην Τούμπα! Απονομή με ισοπαλία
ΦΩΤΟ intime

Το Δ.Σ. της Superleague έβγαλε μια σημαντική είδηση για τον ΠΑΟΚ. Εγκρίθηκε το αίτημα του “δικέφαλου του Βορρά” για απονομή την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα, ακόμα και με ισοπαλία των Θεσσαλονικέων κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι πιθανές ημερομηνίες για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Λεβαδειακό και θέλει ένα βαθμό για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 34 χρόνια. Μάλιστα, ο “δικέφαλος του Βορρά” θα μπορέσει να κάνει την απονομή του τροπαίου της Superleague μέσα στην Τούμπα.

Γκαγκάτσης: «Ιστορική σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ! Συμπλεγματικά σύνδρομα ο Καραπαπάς»

Μετά από αίτημα του ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. της Λίγκας (έγινε ομόφωνα δεκτό), αποφασίστηκε η κούπα του πρωταθλητή να βρεθεί την Κυριακή στην κατάμεστη έδρα των Θεσσαλονικέων, προκειμένου να γίνει η απονομή, στην περίπτωση που εξασφαλιστεί έστω ένας βαθμός κόντρα στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό.

Οι πιθανές ημερομηνίες για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος

Από το Δ.Σ. της Superleague προέκυψε ότι η διοργανώτρια Αρχή θα προχωρήσει σε επαφές με τις ΠΑΕ και τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα τους, έτσι ώστε να αποφασιστεί η μέρα για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Οι δύο πιθανές ημερομηνίες για τη σέντρα της νέας Superleague είναι 17 ή 24 Αυγούστου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις