Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σβιντέρσκι: “Προσπάθησαν πολύ να με φέρουν στην ομάδα” – video

ΠΑΟΚ – Σβιντέρσκι: “Προσπάθησαν πολύ να με φέρουν στην ομάδα” – video
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τις προσπάθειες της ομάδας να τον “ντύσει” στα “ασπρόμαυρα”, ενώ έθεσε ως απόλυτο στόχο το πρωτάθλημα.

Στο PaokTv μίλησε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Κάρολ Σβιντέρσκι και εμφανίστηκε καλά ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα, ενώ επισήμανε και την προσπάθεια της ΠΑΕ να “νικήσει” τον ανταγωνισμό για την απόκτησή του.

Οι δηλώσεις του Σβιντέρσκι

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά για να με φέρει στην ομάδα. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και να κάνουμε όλοι μαζί χαρούμενο τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πολύ κόσμο. Έχω ένα φίλο που μου μίλησε για τον ΠΑΟΚ και μου εξήγησε ότι είναι μια ομάδα τρεις φορές καλύτερη από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ελπίζω ότι έκανα μια καλή επιλογή για το μέλλον μου. Ο πιο σημαντικός στόχος και εκεί που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσπάθεια μας είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις