Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κρέσπο! Σε καλό δρόμο η υπόθεση Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κρέσπο! Σε καλό δρόμο η υπόθεση Βαρέλα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του. Οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τον Δικέφαλο, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τους “δέσουν” στη Θεσσαλονίκη.

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρέσπο. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Ισπανό αμυντικό για νέο διετές συμβόλαιο κι απομένουν μόνο τα τυπικά για τις υπογραφές.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται κι η υπόθεση του Βαρέλα. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν καταθέσει στον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι βελτιωμένη πρόταση για 2+1 χρόνια με σημαντικά αυξημένες αποδοχές κι όπως όλα δείχνουν ο άσος του Δικεφάλου θα πει τις επόμενες ημέρες το πολυπόθητο “ναι”.

Όσον αφορά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παρατηρείται απόσταση στις συζητήσεις με τον Ολλανδό, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1+1 χρόνια με βελτιωμένες απολαβές, αλλά επιθυμεί κλειστό τριετές.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις