Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Συνεργασία για το PAOK TV στα… σκαριά!

ΠΑΟΚ: Συνεργασία για το PAOK TV στα… σκαριά!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προωθεί το PAOK TV, το οποίο έχει αναλάβει φέτος και τις μεταδόσεις των αγώνων των πρωταθλητών Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε και μία νέα συνεργασία.

Με μία νέα προωθητική ενέργεια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενισχύσει εμπορικά το PAOK TV, το οποίο φαίνεται ότι ήρθε για να… μείνει στις περιγραφές των αγώνων της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι “ασπρόμαυροι” ήρθαν σε συμφωνία με πρακτορεία του ΟΠΑΠ για μία ειδική προσφορά σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας δυναμική είσοδο αρχικά στη Μακεδονία. Υπάρχει μάλιστα και σχετικό δελτίο Τύπου για την ενημέρωση των πρακτόρων.

Η προσφορά του ΠΑΟΚ για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

“Ο ΠΑΟΚ φέρνει το αύριο στο σήμερα κι ενεργοποιεί την νέα, ειδική πλατφόρμα του PAOK TV. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ περνά στη νέα εποχή και ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια εντελώς καινούργια εμπειρία.

Το PAOK TV προσφέρει αποκλειστικά και μόνο σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, ετήσια συνδρομή (Season 2019/20) στην μοναδική τιμή των 125€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)!

Εάν είστε πρακτορείο ΟΠΑΠ και επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής του PAOK TV λαμβάνοντας την προνομιακή αυτή προσφορά τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.Καλέστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης του PAOK TV (για πράκτορες ΟΠΑΠ) στο 2310 95 40 99.

2.Παρακαλούμε να έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο PAOK TV (tv.paokfc.gr) και να έχετε έτοιμο το ΑΦΜ του πρακτορείου το οποίο και θα σας ζητηθεί από τον εκπρόσωπο.

3.Θα σας δοθούν τα στοιχεία για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του PAOK TV ολόκληρου του ποσού της συνδρομής.

4.Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της συναλλαγής θα ενεργοποιηθεί η συνδρομή στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και θα σας αποσταλεί το σχετικό τιμολόγιο.

  • Θα υπάρξει ξεχωριστή κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα του PAOK TV για τα συμβεβλημένα πρακτορεία.
  • Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης από τους αντίστοιχο Τμήμα του PAOK TV.
  • Όλα τα συμβεβλημένα πρακτορεία θα λάβουν ταχυδρομικά το ειδικό σήμα του PAOK TV το οποίο θα πρέπει να υπάρχει στην είσοδο του πρακτορείου που έχει επαγγελματική σύνδεση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις