Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Στανόγεβιτς! Ο Λουτσέσκου στον πάγκο

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Στανόγεβιτς! Ο Λουτσέσκου στον πάγκο
Eurokinissi

Αποτυχημένη επιλογή! Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς κράτησε μόλις 56 ημέρες. Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από το “δικέφαλο του Βορρά” και τη θέση του πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε κανέναν στην ομάδα και οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και ο “δικέφαλος του Βορρά” τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ στις 16 Ιουνίου και σήμερα (11/08) ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς.

Αντικαταστάτης του Στανόγεβιτς είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεσμεύτηκε με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών. Και όλα αυτά, λιγότερο από μια εβδομάδα, πριν την πρώτη αναμέτρηση του “δικέφαλου του Βορρά” με την Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Europa League. ο Λουτσέσκου θα προπονήσει -για πρώτη φορά- τη νέα του ομάδα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις