Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τέλος οι μετεγγραφές! Το ανακοίνωσε ο Μπράνκο

ΠΑΟΚ: Τέλος οι μετεγγραφές! Το ανακοίνωσε ο Μπράνκο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τέλος στις μετεγγραφές για τον ΠΑΟΚ, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μάριο Μπράνκο να επικοινωνεί το γεγονός, βάζοντας στοπ και στα νέα σενάρια που είχαν αρχίσει να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Ήρθαν Γιαννούλης, Μίσιτς, Σβιντέρσκι και Πέδρο Ενρίκε, ενώ αποχώρησαν Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.

Ο ΠΑΟΚ είχε μία έντονη μετεγγραφική περίοδο, καθώς η πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ, με τέσσερις ποδοσφαιριστές να αποκτούνται και δύο να αποχωρούν, αλλά πλέον δεν αναμένεται κάποια άλλη κίνηση.

Αυτό δήλωσε τουλάχιστον στο κροατικό «24sata.hr», ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάριο Μπράνκο, σχολιάζοντας τα σενάρια για τον Χαμζά της Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι δηλώσεις του Μπράνκο για τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ

«Δεν υπήρξε επίσημη επικοινωνία, ούτε επίσημη προσφορά στον Χαμζά, οπότε είναι παράξενο για τον ΠΑΟΚ να μπει σε ολόκληρη την ιστορία. Πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του συλλόγου, όπως το έκανα όταν ήμουν στην Χάιντουκ. Ομοίως, πρέπει να προστατεύσω και τον εαυτό μου γιατί οι μεταγραφές είναι εντός των αρμοδιοτήτων μου και δεν θα δούλευα κάτι χωρίς να γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις μου.

Δεν υπήρξε καμία επαφή ή επίσημη προσφορά για τον παίκτη και αν κάποιος στην Χάιντουκ έχει προσφορά, θα πρέπει να το ανακοινώσει ελεύθερα. Γνωρίζω τις δυνατότητες του παίκτη και τι κάνει, γιατί εγώ τον έφερα στην Κροατία. Ομοίως, γνωρίζω με ποιους όρους αγοράστηκε, υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να φύγει και πώς να γίνει με τον σωστό τρόπο. Σίγουρα όχι μέσω των εφημερίδων, ειδικά με αυτό το είδος προσφοράς. Ο Χαμζά είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης καθώς και άλλοι παίκτες της Χάιντουκ μπορούσαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, αλλά ολοκληρώσαμε τις χειμερινές μας μεταγραφές».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις