Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Βιεϊρίνια και στελέχη της ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Βιεϊρίνια και στελέχη της ΠΑΕ
Intime.gr

Ο Ιβάν Σαββίδης κρατά τους πάντες στον ΠΑΟΚ σε εγρήγορση και συνεχίζει τις τηλεδιασκέψεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Τα είπε και με Βιεϊρίνια.

Δεν αφήνει το διάστημα της διακοπής της Superleague να περάσει ανεκμετάλλευτο. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μέσα το σαββατοκύριακο τηλεδιάσκεψη με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα με τους Μάκη Γκαγκάτση, Κυριάκο Κυριάκο και Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία αφορούσε τις εξελίξεις στο προπονητικό και το γήπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να μην πηγαίνει ούτε μέρα χαμένη, να έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της καραντίνας και καθημερινά να καταγράφονται οι εξελίξεις.

Παράλληλα ζήτησε να ενισχυθεί η σχέση της ομάδας με τον κόσμο της, μέσω των social media που διαθέτει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε και με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον οποίο συζήτησε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, του ζήτησε να του μεταφέρει τυχόν αιτήματα που προκύπτουν από παίκτες την περίοδο του εγκλεισμού.

Ανάλογη συζήτηση θα γίνει με όλους τους αρχηγούς (Κρέσπο, Πέλκα και Μάτος), αλλά και με το σύνολο των παικτών. Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να επιδιώκει συχνές επαφές με τον Βιεϊρίνια, δείχνοντας του έτσι και την πρόθεση που έχει να του ανανεώσει το συμβόλαιο του.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις