Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βίντι: “Μπλακ άουτ” στην Τούμπα! Έχασε με… κάτω τα χέρια η ομάδα του Λουτσέσκου – videos

ΠΑΟΚ – Βίντι: “Μπλακ άουτ” στην Τούμπα! Έχασε με… κάτω τα χέρια η ομάδα του Λουτσέσκου – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ “αιφνιδιάστηκε” από την αρχή στο παιχνίδι κόντρα στη Βίντι στην Τούμπα και με έλλειψη φαντασίας στη δημιουργία, υπέκυψε εύκολα από τους Ούγγρους, που πήραν ανέλπιστη νίκη με 0-2.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να υποτίμησε τη Βίντι στην Τούμπα και το πλήρωσε με μία ήττα με… κάτω τα χέρια, αφού παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει στο ματς και ηττήθηκε δίκαια με 0-2.

Οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους φάση στο ματς στο 12ο λεπτό και με την ομάδα του Λουτσέσκου να εμφανίζει μεγάλα προβλήματα στη δημιουργία, βρήκαν και δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου για να “σφραγίσουν” την πρώτη τους νίκη στο Europa League.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Με την Τσέλσι να κερδίζει στο άλλο ματς τη Μπάτε Μπορίσοφ, πάντως, ο Δικέφαλος του Βορρά παραμένει για τα καλά στο “κόλπο” της πρόκρισης, αφού ισοβαθμεί με τη Βίντι και τους Λευκορώσους, στους 3 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε την κατοχή της μπάλα, δείχνοντας διάθεση να “κλείσει” τη Βίντι στα καρέ της. Στην πρώτη επίθεση των Ούγγρων στο ματς στο 12′ όμως, η άμυνα του Δικεφάλου του Βορρά “ολιγώρησε” σε μία εκτέλεση παγίου άουτ, η μπάλα πέρασε από τον Κρέσπο και ο Χούστι έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το γκολ “πάγωσε” το γήπεδο, αλλά και τους παίκτες του Λουτσέσκου, οι οποίοι δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρότι η κατοχή έφθασε ακόμη και στο 75% υπέρ τους, δεν δημιούργησαν ούτε μία απειλητική φάση για την εστία του Κόβασιτς. Και σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ένα κόρνερ της Βίντι, ο Στοπίρα σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση στο ημίχρονο και να βελτιώσει τη δημιουργία της ομάδας του και έριξε στο ματς τον Ουάρντα στη θέση του Λημνιού και λίγα λεπτά μετά τον Πρίγιοβιτς αντί του Σάκχοφ. Η εικόνα του ματς όμως δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά ευκαιρίες δεν δημιουργούσε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη πραγματική “απειλή” για τη Βίντι ήρθε από ένα μακρινό σουτ του Βαρέλα στο 72′, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να χάνει αμέσως μετά και την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του, όταν έπιασε την κεφαλιά εξ επαφής, μετά από φάουλ του Μπίσεσβαρ, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κόβασιτς.

Στο τέλος μάλιστα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να έχει δεχθεί και τρίτο γκολ, αλλά στο 86′ ο Χότζις νικήθηκε σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ από τον Πασχαλάκη, που έσωσε την ομάδα του από ακόμα πιο “βαρύ” σκορ.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Βίντι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Σάχοβ (52′ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Λημνιός (46′ Ουάρντα), Πέλκας, Ελ Καντουρί, Καρέλης (66′ Μπίσεβαρ).

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβασικ, Φιόλα, Βινίσιους, Γιούχας, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Χούστι (73′ Κόβας), Μιλάνοβ (79′ Νικολόβ), Στσέποβιτς (65′ Χότζιτς).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ-Βίντι 0-2
(12’ Χούσζτι, 44’ Στοπίρα)
Τσέλσι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3-1
(2’, 8’, 54’ Λόφτους Τσικ – 79’ Ρίος)

Η βαθμολογία στον 12ο όμιλο

Τσέλσι 9
ΠΑΟΚ 3
Βίντι 3
Μπάτε 3

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις