Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Βιεϊρίνια! Η πρώτη φωτογραφία

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Βιεϊρίνια! Η πρώτη φωτογραφία
ΦΩΤΟ intime

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στο γόνατο του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο από τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του «δικεφάλου του Βορρά», κ. Παπακώστα, να συμμετέχει.

Στην ανακοίνωση του, ο ΠΑΟΚ αναφέρεται στο χειρουργείο που έκανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, για την αποκατάσταση της ζημιάς στον πρόσθιο χιαστό και στον έσω μηνίσκο, που θα τον αφήσει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Από τον “δικέφαλου του Βορρά” δεν γίνεται εκτίμηση για το διάστημα της αποθεραπείας του αρχηγού της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την επέμβασή του, ο Βιεϊρίνια “ανέβασε”και μια φωτογραφία με το εξής σχόλιο: “Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα θετικά σας μηνύματα… Είμαι πίσω στο δωμάτιο και έτοιμος να ξεκινήσω την αποκατάστασή μου..”

https://www.instagram.com/p/BxIGIKxhACM/

Το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

“Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Super League Σουρωτή που βρήκε τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο από τον γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις