Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικό μήνυμα για τη Ρενάτα! “Καλό ταξίδι Πάνθηρα”

Ρενάτα
facebook.com/PAOKFOOTBALL

“Υποσχόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε να διαχωρίζουμε τα σοβαρά από τα δευτερεύοντα.” αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο συγκινητικό της μήνυμα για το χαμό της Ρενάτας.

Έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η γνωστή οπαδός του Πανιωνίου, Ρενάτα, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στους Νεοσμυρνιώτες αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για το θάνατο της Ρενάτας. Μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θέλησε να τονίσει πως η μάχη της ήταν ένα μάθημα για όλους μας, για να αντιληφθούμε ποια είναι τα πιο σημαντικά σε αυτή τη ζωή.

Συγκινητικό μήνυμα της ΑΕΚ για τη Ρενάτα! “Μας ένωσες στη δική σου μάχη”

“Καμιά φορά οι ποδοσφαιρικές μάχες μας φαίνονται οι σημαντικότερες που έχουμε να δώσουμε. Οι ανταγωνισμοί και οι εντάσεις για το διακύβευμα ενός πρωταθλήματος ή μιας νίκης είναι στην καθημερινή διάταξη.

Για μια στιγμή όμως. Η Ρενάτα δεν θα είναι εδώ. Αυτή η απώλεια είναι πιο σημαντική για το χώρο μας, γιατί ακριβώς κοιτώντας την, επανερχόμασταν στην πραγματικότητα. Αυτές είναι οι σοβαρές μάχες. Τις κερδίζουν και τις χάνουν οι πραγματικοί καθημερινοί ήρωες.

Πέρα από τα συλλυπητήριά μας, καταθέτουμε τον θαυμασμό για τη γενναιότητά της και της υποσχόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε να διαχωρίζουμε τα σοβαρά από τα δευτερεύοντα. Καλό ταξίδι Πάνθηρα.. #RIP” αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς στο ποστάρισμα τους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις