Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης! Συζήτηση Φερέιρα με τους παίκτες

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης! Συζήτηση Φερέιρα με τους παίκτες
Intime.gr

Προσπάθεια… ανασυγκρότησης στον ΠΑΟΚ ενόψει τον ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και της συμμετοχής του στα πλέι οφ της Superleague.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της ομάδας, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν το “δικέφαλο του Βορρά” στο -7 από τον Ολυμπιακό και ενόψει των ημιτελικών με τους “ερυθρόλευκους” στο Κύπελλο Ελλάδας και των αγώνων για τα πλέι οφ της Superleague.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Βαρέλα! Κρίνεται του Πέλκα

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε… δράση και μίλησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την προπόνηση της Δευτέρας (02.03.2020). Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως όλοι έχουν ευθύνη για την εικόνα του “δικέφαλου του Βορρά” και προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση, αρχής γενομένης από τον πρώτο ημιτελικό με τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα.

Λίγο μετά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ηγέτης των Θεσσαλονικέων ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή για την εικόνα της ομάδας αλλά και άμεση ανάκαμψη. Ο Φερέιρα άκουσε από τον ισχυρό άνδρα του “δικέφαλου του Βορρά” πως συνεχίζει να τον στηρίζει.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις