Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπαδόπουλος: “Βάρυνε” το κλίμα το Αμβούργο

Παπαδόπουλος
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φαίνεται πως δεν θα γλιτώσει την τιμωρία του από το Αμβούργο, μετά τα όσα είπε για τον προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ.

Το Αμβούργο βρίσκεται σε πορεία.. υποβιβασμού και το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χέρτα, παιχνίδι όπου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο.

«Βυθίζεται» το Αμβούργο – Έξαλλος ο Παπαδόπουλος με τον προπονητή του

Ο Έλληνας αμυντικός τα έβαλε με τον προπονητή του αμέσως μετά το ματς, κάτι όμως που όλα δείχνουν πως θα του… στοιχίσει.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου ενόχλησαν τη διοίκηση της ομάδας του Αμβούργου, που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος δεν θέλει να αφήσει να της ξεφύγουν τα.. γκέμια.

“Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση” ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Βέτσταϊν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του Παπαδόπουλου με τη διοίκηση του Αμβούργου, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν πως δεν είναι απίθανο ο Έλληνας αμυντικός να μπει στον… πάγο, ενώ υπάρχουν και αυτά που αναφέρουν το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις