Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπασταθόπουλος: Διακοπές και προπόνηση στην Καλαμάτα!

Παπασταθόπουλος: Διακοπές και προπόνηση στην Καλαμάτα!
ΦΩΤ tharrosnews.gr

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, όπου ξεκουράζεται, λίγες μέρες πριν πιάσει δουλειά με την Άρσεναλ, η οποία θα αποτελέσει τη νέα του ομάδα. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός προπονείται, βέβαια, ακόμα και στις διακοπές του.

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, όπου οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η πολύκροτη μετεγγραφή στην Άρσεναλ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνεχίζει τις διακοπές του στην Καλαμάτα, κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους, αγαπημένα μέρη, αλλά και το καφέ που άνοιξε πριν λίγους μήνες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Πάνω απ’ όλα όμως ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι επαγγελματίας. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, από το πρόγραμμα του Παπασταθόπουλου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προπονήσεις. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας (11/6) πήγε για τρέξιμο στο Στάδιο της Παραλίας.

Τις επόμενες μέρες, ο Παπασταθόπουλος θα έχει, πάντως, την ευκαιρία να χαλαρώσει περισσότερο, μιας και θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Πηγή: tharrosnews.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις