Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παραμένει στον «πάγο» η Premier League – «Μόνο όταν θα είναι ασφαλές»

Παραμένει στον «πάγο» η Premier League – «Μόνο όταν θα είναι ασφαλές»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο κορονοϊός… θερίζει και τη Βρετανία και αναγκάζει την Premier League και την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να διατηρήσουν το άθλημα στον «πάγο».

Στη νέα επαφή που είχαν, Premier League και αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμφώνησαν η επιστροφή στην ποδοσφαιρική… δράση στο Νησί να γίνει μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, βάζοντας έτσι πάνω απ’ όλα την υγεία και την ευημερία της χώρας.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση ανάμεσα σε Premier League, EFL, LMA και PFA, έγινε εποικοδομητική συζήτηση για τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στη συνάντηση επαναλήφθηκε η θέση ότι προτεραιότητα αποτελεί η υγεία και η ευημερία της χώρας. Συμπεριλαμβανομένων των παικτών, προπονητών, του υπόλοιπου σταφ και των οπαδών. Όλοι συμφώνησαν ότι η δράση θα επιστρέψει μόνο όταν θα είναι ασφαλές να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Δεν πάρθηκε καμία απόφαση σήμερα, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις το επόμενο 48ωρο. Με επίκεντρο τα αρκετά ζητήματα μεγάλης σημασίας που υπάρχουν. Όπως είναι και αυτό του μισθού των ποδοσφαιριστών», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις