Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Παραπέμπονται Κομίνης και Ποντίκης – Τους… καίει ο παρατηρητής για το γκολ”

Κομίνης

Πολύ χαμηλό – παραπεμπτικό βαθμό φαίνεται πως πήραν από τον παρατηρητή του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Μιχάλη Καλαθενό, ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης, αλλά και ο επόπτης, Κώστας Ποντίκης.

Τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει αναφέρουν πως ο παρατηρητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Μιχάλης Καλαθενός, έβαλε χαμηλό βαθμό στον Γιώργο Κομίνη και τον Κώστα Ποντίκη, στέλνοντας στο Πειθαρχικό τον διεθνή ρέφερι και τον δεύτερο βοηθό του.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στη φάση του γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο 90′ και όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρουν να “μπουν” σε άλλο φετινό ματς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “sdna.gr” ο κ. Κομίνης χρεώνεται τους κάκιστους χειρισμούς στη φάση του γκολ του Βαρέλα, στο 90′ του ντέρμπι. Μάλιστα, αναφέρεται πως το γκολ του Βαρέλα ήταν κανονικό και ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Στην έκθεση μάλιστα φέρεται να τονίζεται πως μέχρι εκείνο το σημείο ο κ. Κομίνης είχε μια πολύ καλή διαιτησία, αλλά στη συνέχεια έκανε το διπλό λάθος να ακυρώσει αλλά να “χρεώσει” το γκολ μέσα στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το “sdna” και όσον αφορά τον επόπτη Ποντίκη, του χρεώνεται επίσης λάθος χειρισμός στη συγεκριμένη φάση, αφού αναφέρεται πως ενώ αρχικά κατευθύνθηκε προς την σέντρα, δείχνοντας ότι το γκολ πρέπει να μετρήσει, στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του.

Πληροφορίες: sdna.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις