Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παράπονα Νάτχο για Ολυμπιακό! “Περίμενα διαφορετική σεζόν στην Ελλάδα”

Παράπονα Νάτχο για Ολυμπιακό! “Περίμενα διαφορετική σεζόν στην Ελλάδα”
ΦΩΤΟ intime

Ο Μπίμπρας Νάτχο εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για αποφάσεις του προπονητή και μία κατάσταση που δεν έχει συνηθίσει στην καριέρα του.

Τα σενάρια στον Ολυμπιακό θέλουν τον Μπίμπρας Νάτχο στην έξοδο από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος τα… επιβεβαίωσε, δείχνοντας την ενόχλησή του, για το μικρό χρόνο συμμετοχής του.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του, ο Ισραηλινό μέσος επισήμανε την ανυπομονησία του να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και άφησε “αιχμές” προς τον Μαρτίνς, επειδή τον άφησε εκτός σε ματς που είχαν έρθει να τον δουν από την Εθνική του Ομάδα.

Οι δηλώσεις του Νάτχο

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σε όλη την σεζόν. Ο κόουτς της Εθνικής ομάδας ήρθε στην Ελλάδα για να με δει και εγώ δεν έπαιξα ούτε λεπτό. Είναι τα πιο παραγωγικά χρόνια καριέρας μου κι εγώ δεν έχω λεπτά συμμετοχή. Είναι μία κατάσταση που δεν έχω συνηθίσει και είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκ των υστέρων μιλάει για λάθη. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος για μένα το γεγονός ότι ήρθα στον Ολυμπιακό. Κάθε εμπειρία είτε καλή είτε κακή είναι εμπειρία. Φυσικά όμως όλοι περίμεναν ότι η χρονιά μου στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Κι εγώ το ίδιο. Όλα όμως αποτελούν επιλογή του προπονητή. Εγώ ποτέ δεν σχολιάζω τέτοια πράγματα, σέβομαι πάντα τις αποφάσεις του».

Για την Εθνική Ισραήλ: «Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για την Εθνική ομάδα. Δεν είναι ότι δεν έχω παίξει καθόλου. Αγωνίστηκα για 90 λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο και 70-80 λεπτά απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου για το Europa League. Προσπαθώ να βλέπω την θετική πλευρά, είμαι πολύ πεινασμένος να παίξω αυτή τη φορά. Πάντα ήμουν πεινασμένος, όμως πάντα βρισκόμουν υπό μεγάλη πίεση από τους συλλόγους, όπου αγωνιζόμουν. Αυτή τη φορά είμαι πραγματικά φρέσκος και θέλω να πετύχω. Να δείξω ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω την εθνική, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σίγουρα το πρόγραμμα με τα κολλητά παιχνίδια απέναντι σε Σλοβενία και Αυστρία είναι δύσκολο, όμως μετά από όσα έχω περάσει στον Ολυμπιακό τελευταία, μετρώ τις μέρες για να ενταχθώ στην Εθνική ομάδα και να νιώσω ξανά την αδρεναλίνη των παιχνιδιών».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις