Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάρτι τίτλου για Λίβερπουλ! Ισοπέδωσε και την Άρσεναλ – Επεισόδιο με Παπασταθόπουλο – video

Πάρτι τίτλου για Λίβερπουλ! Ισοπέδωσε και την Άρσεναλ – Επεισόδιο με Παπασταθόπουλο – video
ΦΩΤΟ Reuters

Το “τρένο” της Λίβερπουλ δεν είχε στάση ούτε στην 20η αγωνιστική της Premier League. Η ασταμάτητη ομάδα του Κλοπ διέλυσε την Άρσεναλ του Παπασταθόπουλου με 5-1 στο Άνφιλντ. Επεισόδιο μεταξύ του Έλληνα αμυντικού και των Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Κάποιος να σταματήσει τη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Κλοπ συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή πορεία της στην Premier League, αποδεικνύοντας και κόντρα στην Άρσεναλ γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι “κόκκινοι” διέλυσαν την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με 5-1 στο Άνφιλντ για την 20η αγωνιστική κι αύξησαν τη διαφορά τους στους 9 βαθμούς από τη δεύτερη Τότεναμ και στους 10 βαθμούς από τη Σίτι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε στη νίκη με τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο των Φιρμίνο (14΄, 16΄), Μανέ (32΄), Σαλάχ (45′ πέν),  ενώ οι Λονδρέζοι είχαν κάνει το… λάθος να προηγηθούν στο 11΄ με τον Μέιτλαντ-Νάιλς.

Βασικός για την ομάδα του Ουνάι Έμερι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος στο 45΄ ανέτρεψε τον Σαλάχ, που σκόραρε το 4ο γκολ των γηπεδούχων.

Επεισόδιο με Παπασταθόπουλο

Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε ένα επεισόδιο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Η αιτία του τσακωμού ήταν το γεγονός ότι ο Σαλάχ βούτηξε στο μαρκάρισμα του Έλληνα αμυντικού και κατάφερε να πάρει το πέναλτι για το 4-1 της Λίβερπουλ.

Ο Παπασταθόπουλος τα είπε με τον Σαλάχ, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να παρεμβαίνει και να ζητάει τον λόγο από τον αμυντικό της Άρσεναλ.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/Orchardpix/status/1079081817355870208

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις