Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος! Αποστολή με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος! Αποστολή με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα
ΦΩΤΟ youtube

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν θα ενισχύσει την ΑΕΚ στον εκτός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ντεμπούτο για τον Νένταν Κρίστιτσιτς σε αποστολή της Ένωσης και επιστροφή για τον Τάσο Μπακασέτα.

Χωρίς τον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο (έκανε και την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα) θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στα Ιωάννινα, για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ (14.01.2019 / 19:30).

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Χωρίς οπαδούς στους “Ζωσιμάδες”

Την ίδια στιγμή, η αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει δυο… νέα ονόματα. Ο Έλληνας τεχνικός θα πάρει μαζί του τόσο το μοναδικό -μέχρι στιγμής- μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νέναντ Κρίστισιτς, όσο και τον Τάσο Μπακασέτα που ανανέωσε με τους “κιτρινόμαυρους” και… έγινε και πάλι διαθέσιμος.

Πάντως, οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες πολύ δύσκολα θα είναι βασικοί κόντρα στον ΠΑΣ. Εκτός των επιλογών του Ουζουνίδη έμειναν και οι Έρικ Μοράν και Γιάννης Γιαννιώτας.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις