Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Εμειναν στο μηδέν…

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Εμειναν στο μηδέν…

Με «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης, στους «Ζωσιμάδες»! Ο αγώνας τους για τη 16η αγωνιστική της Super League έληξε 0-0.

Oι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 18 βαθμούς, μετά την 9η ισοπαλία, ενώ ο Αστέρας μετρά 23 βαθμούς, με 5 ισοπαλίες.

Ο ΠΑΣ είχε μεν την κατοχή, αλλά οι Ηπειρώτες σήκωναν διαρκώς την μπάλα, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσουν πλήρεις επιθέσεις. Στο 29ο λεπτό ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το δυνατό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Ο ΠΑΣ ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά, ο Αστέρας δεν έβρισκε χώρους, με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν άλλες φάσεις μέχρι το ημίχρονο.

Ο Αστέρας απείλησε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ μετά το 84ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Κόντε απέφυγε τον Γιαννούλη, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Κόντε έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο 91ο λεπτό η κεφαλιά του Σελίν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62΄ Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46΄ Βιντάλ), Μανθάτης (78΄ Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89΄ Σελίν), Ισνάλντο (64΄ Κυριακόπουλος), Μανιάς (85΄ Γκόντο)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις