Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάτησε Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς! “Η Μίλαν είναι το σπίτι μου” – “Τρέλα” από τους οπαδούς [videos]

Πάτησε Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς! “Η Μίλαν είναι το σπίτι μου” – “Τρέλα” από τους οπαδούς [videos]
ΦΩΤΟ Youtube

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έφτασε σήμερα (2/1) στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Μίλαν και έλαβε υποδοχή… ήρωα στο αεροδρόμιο, όπου ο Σουηδός σταρ δήλωσε “Η Μίλαν είναι σπίτι μου”.

Στο Μιλάνο βρίσκεται από σήμερα (2/1) ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μετεγγραφής του στη Μίλαν. Ο “Ίμπρα” γνώρισε την αποθέωση από φιλάθλους της Μίλαν που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Λινάτε όπου προσγειώθηκε το ιδιωτικό αεροπλάνο, με το οποίο ταξίδεψε ο Σουηδός σούπερ σταρ από την Στοκχόλμη, όπου πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Ο 38χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Η Μίλαν είναι σπίτι μου. Να με περιμένετε στο Σαν Σίρο, για να ξεσηκώσουμε ξανά τον κόσμο”. Ο Ιμπραΐμοβιτς  θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους “ροσονέρι” και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα, ενώ λογικά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Σαμπντόρια, την προσεχή Δευτέρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις