Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέναλτι… τελικού ο Σκόκο! Με συνοδεία αστυνομικών αποχώρησε ο διαιτητής – video

Πέναλτι… τελικού ο Σκόκο! Με συνοδεία αστυνομικών αποχώρησε ο διαιτητής – video

Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε εκτός έδρας την Γκρέμιο (2-1) -με πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις ο Νάτσο Σκόκο- και προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores. Στο… στόχαστρο των γηπεδούχων βρέθηκε ο διαιτητής του αγώνα.

Η Ρίβερ Πλέιτ έφυγε από τη Βραζιλία με την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores! Η ομάδα της Αργεντινής γνώρισε την ήττα στον πρώτο αγώνα με την Γκρέμιο (1-0), αλλά πήρε τη ρεβάνς (2-1) με γκολ στο 90+5′.

Ο Νάτσο Σκόκο κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκονζάλο Μαρτίνες. Ο παλιός επιθετικός της ΑΕΚ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπρεσάν και ο διαιτητής μετά τη χρήση του VAR έστειλε την μπάλα στη… βούλα.

https://www.youtube.com/watch?v=esqFKVn0vGo

Η Ρίβερ πήρε έτσι την πρόκριση, την ώρα που ο διαιτητής, Κούνια, βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών των γηπεδούχων, τόσο μετά το πέναλτι που υπέδειξε, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα που είχε 14 λεπτά καθυστερήσεις!

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, χρειάστηκε να επιστρατευτούν άνδρες της αστυνομίας για να προστατεύσουν το διαιτητή, αφού περικυκλώθηκε από τους εκνευρισμένους παίκτες της Γκρέμιο.

Να αναφέρουμε πως στον τελικό μπορεί να έχουμε Superclasico, αφού η Μπόκα Τζούνιορς έχει ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Παλμέιρας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις