Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέρασε “διά πυρός και σιδήρου” η Τσέλσι! Διπλό επί της Νιούκαστλ και 3 στα 3 – video

Πέρασε “διά πυρός και σιδήρου” η Τσέλσι! Διπλό επί της Νιούκαστλ και 3 στα 3 – video
ΦΩΤΟ Reuters

Έστω κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη “σκληροτράχηλη” Νιούκαστλ, η Τσέλσι κατάφερε να πάρει την τρίτη της νίκη σε τρία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και με το τελικό 1-2, να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι με 80% κατοχή, η Τσέλσι βρέθηκε κοντά στην πρώτη της γκέλα στο πρωτάθλημα, όμως παρότι ισοφαρίστηκε στο 83ο λεπτό του αγώνα, κατάφερε χάρη σε ένα αυτογκόλ, να κάνει το 3 στα 3 στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι επιτέθηκαν κατά… κύματα κόντρα στην απόλυτα αμυντικογενή Νιούκαστλ, όμως δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν το πρώτο γκολ, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Πέδρο και τον Αζάρ. Ο Βέλγος ήταν αυτός που άνοιξε όμως το σκορ με πέναλτι στο 76ο λεπτό του ματς και φάνηκε να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Χοσελού ισοφάρισε όμως για την ομάδα του Μπενίτεθ στο 83ο λεπτό του αγώνα, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Σάρι. Οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν όμως στην πρόκληση και με τον Αλόνσο να σουτάρει ωραία στο 86′ και τον Γέντλιν να βάζει άσχημα το πόδι του για να κόψει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 της Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι έκαναν έτσι το 3/3 στην Πρέμιερ Λιγκ και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας εξ αρχής ότι είναι ικανοί να διεκδικήσουν έναν ακόμη τίτλο στο Νησί.

Τα γκολ στο Νιούκαστλ – Τσέλσι

https://www.youtube.com/watch?v=xqUJDnZClLU

Οι συνθέσεις στο Νιούκαστλ – Τσέλσι

Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Φερνάντες, Σαρ (79′ Μούτο), Κλαρκ, Ντάμετ, Γέντλιν, Κι, Ντιαμέ, Ρίτσι, Μέρφι (73′ Αγιόθε Πέρεθ), Ροντόν (63′ Χοσελού).

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβατσιτς (79′ Μπάρκλεϊ), Πέδρο (69′ Γουίλιαν), Αζάρ, Μοράτα (66′ Ζιρού).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις