Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Περικοπές μισθών στην Άρσεναλ αλλά με υψηλά μπόνους!

Περικοπές μισθών στην Άρσεναλ αλλά με υψηλά μπόνους!
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από αρκετό… κόπο, οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ φαίνεται πως θα αποδεχθούν τις περικοπές στους μισθούς που τους προτείνει η διοίκηση των «κανονιέρηδων».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mirror», οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ είπαν το «ναι» σε περικοπές ύψους 12,5% κατανοώντας στο μισθό τους, βοηθώντας έτσι με αυτό τον τρόπο τους «κανονιέρηδες» στα όποια οικονομικά προβλήματα υπάρξουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Για να τους πάρει όμως χρήματα, η διοίκηση της Άρσεναλ χρειάστηκε να τους τάξει κάποια άλλα. Οι άνθρωποι των Λονδρέζων έθεσαν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, για να… γλυκάνουν την κατάσταση.

Στην περίπτωση που η Premier League ολοκληρωθεί και Άρσεναλ καταφέρει να τερματίσει 4η, κερδίζοντας την έξοδό της στο Champions League οι παίκτες θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους και 100 χιλ. λίρες επιπλέον ως μπόνους.

Επίσης, εάν μπουν στο Champions League και καταφέρουν να το κατακτήσουν τότε θα λάβουν 500 χιλ. λίρες έκαστος ως μπόνους. Στην περίπτωση που πάρουν το «εισιτήριο» για το Europa League και το κατακτήσουν, θα λάβουν το ποσό των 100 χιλ. λιρών.

Τέλος, στην περίπτωση που η Άρσεναλ μπει στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2021-22, τότε τα χρήματα των περικοπών θα επιστραφούν ξανά στους ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις