Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πετάει” ο τίτλος για τη Νάπολι! Έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Μίλαν [vids]

“Πετάει” ο τίτλος για τη Νάπολι! Έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Μίλαν [vids]
ΦΩΤΟ reuters

Στο 0-0 έμειναν Μίλαν και Νάπολι στο Σαν Σίρο, γεγονός που βάζει ουσιαστικά “τέλος” στην υπόθεση πρωτάθλημα για τους Ναπολιτάνους, αφού η διαφορά τους από τη Γιουβέντους “εκτοξεύτηκε” στους 6 βαθμούς, μετά και τη νίκη της “Βέκια Σινιόρα”.

Μία ακόμη ευκαιρία να παραμείνει κοντά στη Γιουβέντους στη “μάχη” για τον τίτλο, έχασε η Νάπολι, μετά το 0-0 στην έδρα της Μίλαν, η οποία και την κράτησε στους 78 βαθμούς έναντι 84, της… μόνιμης πρωταθλήτριας Ιταλίας. Εύκολο 3-0 για τη “Γηραιά Κυρία” κόντρα στη Σαμπντόρια, λίγες μόνο ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Το πάλεψε κόντρα στη Μίλαν, η Νάπολι που ήθελε τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σάρι, δημιούργησε ευκαιρίες μέσα στο Σαν Σίρο και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ακόμη και στο 90ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Μίλικ βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Ντοναρούμα με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το 0-0.


Μίλαν:
Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Σαπάτα, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Λούκας Μπίγλια, Κεσιέ, Μποναβεντούρα (80′ Μποναβεντούρα), Σούσο, Τσαλχάνογλου, Κάλινιτς (70′ Αντρέ Σίλβα).

Νάπολι: Ρέινα, Μάτζο, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ίσαϊ, Ζορζίνιο, Αλάν (87′ Ρογκ), Χάμσικ (66′ Ζελίνσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς (66′ Μίλικ).

“Κλειδώνει” τον τίτλο η Γιουβέντους

Η ισοπαλία της Νάπολι στην έδρα της Μίλαν, έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να κάνει νίκη τίτλου επί της Σαμπντόρια και η ομάδα του Αλέγκρι ανταποκρίθηκε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό καλύτερα από κάθε άλλον στη Serie A. Με γκολ των Μάντζουκιτς, Χόβεντες και Κεντίρα, επικράτησε εύκολα με 3-0 στην έδρα της τους Γενοβέζους και ξέφυγε κι άλλο στη βαθμολογία.

Η Βέκια Σινιόρα έχει πλέον 84 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη Νάπολη και με μόνο 6 αγωνιστικές να απομένουν, φαντάζει πολύ δύσκολο να χάσει ένα ακόμη τίτλο στην Ιταλία.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ασαμόα, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Χέβεντες, Κεντίρα (81’ Στουράρο), Πιάνιτς (43’ Ντάγκλας Κόστα), Ματουιντί, Κουδράδο, Ντιμπάλα (67’ Μπετανκούρ), Μάντζουκιτς

Σαμπντόρια: Βιβιάνο, Σάλα, Σιλβέστρε, Φεράρι, Ρετζίνι, Τορέιρα, Μπαρέτο (81’ Βέρε), Πραέ, Ραμίρες (61’ Καπράρι), Κουαλιαρέλα (46’ Κοβνάτσκι), Σαπάτα

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις