Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πικραμένος φίλος της Λίβερπουλ ζητά κούπα… δεύτερης θέσης! video

Πικραμένος φίλος της Λίβερπουλ ζητά κούπα… δεύτερης θέσης! video
ΦΩΤΟ Reuters

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λέστερ σχεδόν εξαφάνισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Premier League. Οι “ρεντς” θα χάσουν το πρωτάθλημα για 29η σερί χρονιά και οι φίλου τους… δεν μπορούν να το αντέξουν!

Με την Premier League να θέλει μια ακόμα αγωνιστική για να ολοκληρωθεί, όλα δείχνουν πως η φετινή κούπα θα πάει στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ έκανε μια εκπληκτική σεζόν, δεν αποκλείεται να φτάσει τους 97 βαθμούς συγκομιδής, αλλά θα μείνει για 29η σερί χρονιά χωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Ρουκέτα» τίτλου από Κομπανί! Η Μάντσεστερ Σίτι «σηκώνει» το πρωτάθλημα – video

Οι φίλοι της Λίβερπουλ είναι πολύ πικραμένοι με αυτή την εξέλιξη, κάτι που φάνηκε και από μια τηλεφωνική παρέμβαση που είχε ένας από αυτούς σε μεταμεσονύκτια αθλητική εκπομπή (ακολούθησε της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λέστερ).

Ο συγκεκριμένος οπαδός πρότεινε να δοθεί τρόπαιο και στην ομάδα που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην Premier League! “Δώστε μας έναν τίτλο ακόμα και για τη 2η θέση. Δεν χρειάζεται να έχει ονομασία το τρόπαιο. Να μας το δώσουν επειδή απλά είμαστε η Λίβερπουλ! Ακόμα και ο Φέργκιουσον τόσους βαθμούς με τη Γιουνάιτεντ δεν μάζεψε ποτέ” ανέφερε ο φίλος της Λίβερπουλ, αφήνοντας άναυδο τον παραγωγό της εκπομπής.

https://twitter.com/talkSPORT/status/1125515627672764416

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις