Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πήρε βαθμό με 10 παίκτες ο ΑΟΚ ! Ισοπαλία με Λάρισα

Πήρε βαθμό με 10 παίκτες ο ΑΟΚ ! Ισοπαλία με Λάρισα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΛ κι ο ΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λάρισα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι νησιώτες.

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Λάρισα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν με το “διπλό”. Ολοκλήρωσαν, μάλιστα, το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπίνουλα στο 68′ και λίγο έλειψε να χάσουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος νίκησε τον Περόνε στο 72′.

Ο ΑΟΚ πήρε έναν βαθμό (σ.σ. έφτασε τους 20) στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, με την ΑΕΛ να είναι πιο άνετη βαθμολογικά (26β.)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας (53΄ Ρέντζας), Φατιόν (83΄ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης (63΄ Λεοζίνιο), Κριζμάν.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (74΄ Γκράσι), Παμλίδης (87΄ Μυτίδης), Σπίνουλας, Ρόλε (90΄+2 Κέβεν), Επστάιν, Γρομητσάρης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις