Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Πήρε βαθμό η ψυχωμένη Λαμία με δέκα παίκτες! Έχασε νέα ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης

Πήρε βαθμό η ψυχωμένη Λαμία με δέκα παίκτες! Έχασε νέα ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 10η αγωνιστική της Superleague. Άντεξαν με δέκα παίκτες από το 30′ οι γηπεδούχοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την ευκαιρία να φύγει με το “διπλό” από τη Λαμία και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη Superleague, ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Οι ψυχωμένοι γηπεδούχοι, παρότι αγωνίστηκαν από το 30ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάντερσον (με δύο κίτρινες κάρτες), κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε έτσι για έξι αγώνες χωρίς νίκη, ενώ από την πλευρά της η Λαμία συνέχισε αήττητη για εβδομο συνεχές παιχνίδι. Να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά και ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη, με δύο κίτρινες κάρτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας (80′ Οσμάν), Δημούτσος, Καραμάνος (46′ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82′ Ασίγκμπα), Επστάιν, Μπαράλες.
Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (85′ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46′ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας (73′ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις