Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλέι οφ Champions League: Προβάδισμα για Ερυθρό Αστέρα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ! videos

Πλέι οφ Champions League: Προβάδισμα για Ερυθρό Αστέρα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ! videos

Πολύ κοντά στην πρόκριση τους στους ομίλους του Champions League βρίσκονται Ερυθρός Αστέςρας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά τα αποτελέσματα που έφεραν κόντρα σε Γιουνγκ Μπόις και Ρόζεμποργκ, αντίστοιχα.

Σημαντικό βήμα για την παρουσία του στους ομίλους του Champions League -και γι’ αυτή τη χρονιά- έκανε ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Γιουνγκ Μπόις και θα προσπαθήσει να… σφραγίσει το “εισιτήριο” στον επαναληπτικό του Βελιγραδίου.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με εναλλαγές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Ασάλε, βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 χάρη στα γκολ των Ντέγκενεκ (18′), Γκαρσία (ο πρώην παίκτης του Άρη σκόραρε στο 46′, στο ντεμπούτο του με τους “ερυθρόλευκους”), αλλά είδαν τον Χοαράου να ισοφαρίζει στο 76′ με πέναλτι.

Στο άλλο ματς της βραδιάς για τα πλέι οφ του Champions League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι Κροάτες νίκησαν στην έδρα τους τη Ρόζενμποργκ, με τα γκολ των Πέτκοβιτς (8′) και Όρσιτς (28′) και πλέον στη Νορβηγία θα επιδιώξουν να πάρουν αποτέλεσμα πρόκρισης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις