Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πλήρωσε Ιβανόφ ο Παναθηναϊκός! Κρίνεται άμεσα του Εσιέν

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε ένα μέρος των οφειλών στον Ιβάν Ιβανόφ και έκλεισε έτσι μία ακόμη “τρύπα” στα οικονομικά του, στην προσπάθεια που κάνει πλέον να γλιτώσει νέες τιμωρίες από προσφυγές ποδοσφαιριστών. Την Τετάρτη (16/05) κρίνεται η υπόθεση του Εσιέν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “τρέχει” έστω και την τελευταία στιγμή, να εκπληρώσει μέρος των υποχρεώσεών της και στο πλαίσιο αυτό, δόθηκε και μία δόση προς τον Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος και είχει κινηθεί επίσης εναντίον των “πρασίνων” για οικονομικές οφειλές.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, στην οποία και επέστρεψε μετά το σύντομο περασμά του από τον Παναθηναϊκό επί Στραματσόνι.

Αντίθετα, στο “μέτωπο” του Εσιέν, η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν έχει καταβάλλει ακόμα τις οφειλές ύψους 450.000 ευρώ για τις οποίες κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, καθώς περιμένει και τις νομικές εξελίξεις. Η υπόθεση εκδικάζεται την Τετάρτη (16/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και τότε θα “προχωρήσουν” πιθανότατα οι διαδικασίες για την αποπληρωμή και του Γκανέζου αμυντικού μέσου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις