Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πνίγηκε” το ματς! Διακοπή στο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός με… καθυστέρηση [pics]

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι συνθήκες δεν ήταν για ποδοσφαιρικό αγώνα! Ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε να “σφυρίξει” την έναρξη του Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, αλλά η έντονη βροχόπτωση τον ανάγκασε να κάνει αυτό που λέει η… λογική και να διακόψει το ματς στο 10′. Την Κυριακή η συνέχεια.

Δύσκολα καιρικά φαινόμενα! Τη Κυριακή (14/1) στις 19:30 θα συνεχιστεί η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, για την 17η αγωνιστική της Superlerague.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε -μετά από έλεγχο που έκανε στον αγωνιστικό χώρο- να ξεκινήσει ένα ματς, για το οποίο δεν θα έπρεπε καν να έχει δεύτερη σκέψη για την αναβολή του.

Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε στη Λιβαδειά μετέτρεψε σε.. πισίνα τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Βοιωτών, αλλά ο Έλληνας ρέφερι αποφάσισε τη “σέντρα” του αγώνα “πόλο”.

Δέκα λεπτά όμως από την έναρξη του ματς, με την βροχή να πέφτει με τρομερή ένταση, ο Έλληνας ρέφερι αποφάσισε να το διακόψει. Αυτή η απόφαση εκνεύρισε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν κατάλαβαν γιατί ξεκίνησε ο αγώνας, μιας και ο αγωνιστικό χώρος ήταν από την αρχή κακός.

Πλέον οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν αύριο στις 19:30 από το 10ο λεπτό, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, αλλιώς θα αναβληθεί και θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή για την ημερομηνία της διεξαγωγής του.

Σ’ αυτά τα λίγα λεπτά που διεξήχθη το παιχνίδι η κάθε ομάδα είχε από μία καλή ευκαιρία. Στο 4′ Ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουνιέ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις