Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Πράσινη” διάψευση για Βέργο! Δεν συζητά τη συνιδιοκτησία ο Παναθηναϊκός

“Πράσινη” διάψευση για Βέργο! Δεν συζητά τη συνιδιοκτησία ο Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη συνιδιοκτησία του Νίκου Βέργου, ο οποίος και απασχολεί μετεγγραφικά την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που συνεχίζει να ψάχνει επιθετικός.

Με δεδομένο και τον περιορισμό που του έχει επιβληθεί για τις μετεγγραφές, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να “κυνηγά” κάθε Έλληνα παίκτη κάτω των 23 ετών και μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Νίκου Βέργου.

Ο 21χρονος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει “τσάμπα” για τον “αιώνιο” αντίπαλό του. Κάπως έτσι και υπολογίζοντας και την εξομάλυνση στις σχέσεις των δύο ομάδων διοικητικά, προέκυψε και το σενάριο της συνιδιοκτησία για τον ποδοσφαιριστή.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως, το διέψευσαν, τονίζοντας ότι “δεν υπάρχει δόση αλήθειας στα περί συνιδιοκτησίας για τον Βέργο. Δεν συζητάμε κάτι τέτοιο, εαν τελικά προχωρήσουμε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις