Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: “Αγχώθηκε” αλλά… νίκησε η Σίτι! Τεσσάρα από τη Γουέστ Χαμ (videos)

Premier League: “Αγχώθηκε” αλλά… νίκησε η Σίτι! Τεσσάρα από τη Γουέστ Χαμ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Έβερτον και χρειάστηκε να… κάνει καθυστερήσεις στο τέλος, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 και ξεκίνησε νικηφόρα το 2020. Πήρε το ντέρμπι της “ουράς” η Γουέστ Χαμ.

Συνεχίζει να μην… πείθει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, που “φλέρταρε” με τη γκέλα και κόντρα στην Έβερτον στο Ιτιχάντ, αλλά πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη με 2-1 στο πρώτο της ματς στη νέα χρονιά.

Premier League: “Γκέλα” με παράπονα για την Τότεναμ του Μουρίνιο! Νίκες για Λέστερ και Γουότφορντ (videos)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ στο 51′ με τον Ζέσους και διπλασίασε τα τέρματά της με τον ίδιο παίκτη 7 λεπτά αργότερα. Δεν κατάφερε όμως να “τελειώσει” το ματς και τα “ζαχαρωτά” μείωσαν με τον Ριτσάρλισον στο 71′ και έχασαν ευκαιρίες ακόμη και για την ισοφάριση μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στα άλλα δύο ματς που διεξήχθησαν την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ έκανε… περίπατο στο ντέρμπι της “ουράς” κόντρα στη Μπόρνμουθ και νίκησε με 4-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νόμπλε που σκόραρε δις. Αντίθετα, η Νόριτς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε μόλις στο 4′ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και δεχόμενη την ισοφάριση στο 84′, έμεινε στο 1-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις