Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Premier League – Φαν Ντάικ: Το απίστευτο στατιστικό του MVP του πρωταθλήματος!

Premier League – Φαν Ντάικ: Το απίστευτο στατιστικό του MVP του πρωταθλήματος!
@VirgilvDijk

“Βράχος” στην άμυνα της Λίβερπουλ! Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κατάφερε να πάρει τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Premier League, έχοντας ένα εκπληκτικό στατιστικό.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η ανάδειξη του αμυντικού της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ως κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Premier league. Ο Ολλανδός αμυντικός έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του, κερδίζοντας στο.. νήμα τον Στέρλινγκ. Έτσι, έγινε ο πρώτος αμυντικός που λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο μετά τον Τζον Τέρι το 2005.

Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Premier League, ο Φαν Ντάικ δεν έχει χάσει παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μετρώντας 3 γκολ σε 36 συμμετοχές.

https://twitter.com/BBCSport/status/1122755415954067456

Μάλιστα, έχει ένα απίστευτο στατιστικό. Ο Φαν Ντάικ δεν έχει “φάει” ντρίπλα από κανέναν αντίπαλο! Αυτό σημαίνει πως δεν έχει χάσει ούτε μια “μονομαχία” με αντίπαλο, σε προσπάθεια να τον ξεπεράσει. Αν προσθέσουμε άλλα 9 από την περσινή χρονιά, ο Ολλανδός αμυντικός τρέχει ένα σερί 45 αγώνων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις