Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Premier League να τη… ζηλεύεις! “Σοκ” για Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις

Premier League να τη… ζηλεύεις! “Σοκ” για Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις

Η Premier League ξεκίνησε την Παρασκευή με το εντυπωσιακό, 4-3 της Άρσεναλ επί της Λέστερ και σήμερα (12/08) συνεχίστηκε με νέα ματσάρα. Η Λίβερπουλ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα (3-3), με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Η Premier League ξεκίνησε και βάζει ήδη… ψηλά τον πήχη για τα άλλα πρωταθλήματα, μετά το εναρκτήριο 4-3 της Άρσεναλ επί της Λέστερ.

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς στο “Βίκαρετζ Ρόουντ”, η Γουότφορντ… έκλεψε το βαθμό από τη Λίβερπουλ, ισοφαρίζοντας στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων τη Λίβερπουλ (3-3), με γκολ που δεν θα έπρεπε όμως να μετρήσει.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1 του πρώτου μέρους, με δύο γκολ, δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Η Λίβερπουλ όμως δέχτηκε ένα “φτηνό” γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μπρίτος, το οποίο δεν θα έπρεπε να μετρήσει (ο παίκτης της ομάδας του Σίλβα το πέτυχε από θέση οφσάιντ) και έχασε την ευκαιρία να μπει με το… δεξί στη σεζόν.

Να αναφέρουμε πως βασικός με τους γηπεδούχους και για ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έδωσε την ασίστ (από κόρνερ) στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Γουότφορντ – Λίβερπουλ 3-3

(8΄ Οκάκα, 32΄ Ντουκουρέ, 90+3΄ Μιγκέλ Μπρίτος – 29΄ Μανέ, 55΄πεν. Φιρμίνο, 57΄ Σαλάχ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις