Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Νέο σοκ για την Τσέλσι! Ασταμάτητη η Σίτι – videos

Premier League: Νέο σοκ για την Τσέλσι! Ασταμάτητη η Σίτι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι συνεχίζει τις “ασταθείς” εμφανίσεις της στη φετινή Premier League και έκανε μία ακόμη γκέλα στο Στάμφορντ Μπριτζ, μένοντας στο 2-2 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παρότι προηγήθηκε με 2-0. Νέα άνετη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε της Μπράιτον με 4-0.

Το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής δεν είχε συνέχεια για την Τσέλσι, η οποία έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της κόντρα στη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με το τελικό 2-2.

Οι “μπλε” του Λονδίνου ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς, με τον Έιμπραχαμ να είναι ξανά “καυτός” και να πετυχαίνει δύο ακόμη τέρματα στη φετινή Premier League, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Τσέλσι… αυτοκτόνησε, αφού μετά τη μείωση του σκορ στο 46′, δεν κατάφερε να βρει ένα τρίτο γκολ και στο 89′ ο Ζούμα “πάγωσε” το Στάμφορντ Μπριτζ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μία ακόμη νίκη στο Ιτιχάντ με τον Αγκουέρο να είναι ασταμάτητος και να σκοράρει για 4ο σερί ματς σε τέσσερις αγώνες της Premier League, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα άνετο 4-0 επί της Μπράιτον.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις